NewsletterHeader

Siste nytt fra oss i

Tombs Foundry.

Hei alle sammen, og takk for sist.
Vi har jobbet mye med det samme siden sist. Intern spilltesting, artwork, utvikling av nettsiden vår, og en del forretningsutvikling.

Vi har også hatt et event med prøvespilling på Molde Mini-Con. Vi vil takke Molde spillklubb så mye for samarbeidet med dette. Vi koste oss stort sammen med dere, og ser frem til neste gang.

Måneden som kommer er en spennende en. Vi har vært så heldige å fått på plass samarbeid med flere av aktørene i brettspillmiljøet i Møre og Romsdal. Slik blir det flere muligheter for å prøve Heroes of the Sealening denne måneden.

Nye muligheter til å prøve Heroes of The Sealening:
Den kommende måneden avholder vi tre events der det blir mulig å få prøve spillet vårt "Heroes of the Sealening".

I samarbeid med Ålesund spillklubb blir det et eventSteinovnen bar og pizzeria i Ålesund, mandag 11.11.19, kl.18.30-23.00.
I samarbeid med Ulstein Brettspelklubb blir det et eventUlstein bibliotek i Ulsteinvik, mandag 18.11.19, kl.17.00-21.00.
I samarbeid med Rauma Mini-Con blir det et eventRauma Kulturhus i Åndalsnes, fredag 29.11.19, kl.18.00-23.00.

Nytt kontor:
Som vi fortalte om i sist nyhetsbrev har vi fått nytt kontor i Ørsta. Dette har vi fått på plass igjennom samarbeid med husverten vår Agriel AS i Ørsta. Nå har vi endelig blitt ferdig med flyttinga, og har begynt å jobbe herfra.

NewsletterSidebar
20191107_183431
facebook instagram twitter